Menu

Snygga till gårdsplanen

Om du bor på landet är det trevligt att ha en snygg gårdsplan. Gårdsplanen är det första som folk ser och det är roligt om den ger ett bra intryck. Bor du nära en väg med mycket trafik är det särskilt skönt att gårdsplanen ser trevlig ut. Lättaste sättet för att fixa en snygg gårdsplan är med en ATV harv bakom traktorn eller fyrhjulingen.

Köp en ATV harv

Visst kan du ta en kratta i handen och kratta hela gårdsplanen och uppfarten, men det tar oerhört lång tid. Då är det mycket smartare att köpa en ATV harv som du enkelt sätter bakom fyrhjulingen eller traktorn. Då kan du hålla både gårdsplanen och vägen upp till gården snygg och iordning. Genom att hålla gårdsplanen jämn blir det också mindre gropar i gruset. Förutom att det ser trevligare ut, så är det också skönt att inte ha en massa gropar som lätt fylls med vatten. Det blir helt enkelt jämnare och snyggare. Gå in på Kellfri och köp din ATV harv, där du också hittar allt annat som du behöver för både traktorer, fyrhjulingar och din gård.

Gör gården snygg

Med en ATV harv är det mycket lättare att hålla gården snygg. Har du mindre gångar på tomten kan du använda harven bakom en fyrhjuling och snabbt kratta dem snygga. Så kan du enkelt hålla gångarna i bra skick. Har du för lite grus kan det vara klokt att emellanåt fylla på med singel eller riktigt finkornig sten som fyller alla hålor. Både gångarna, gårdsplanen och uppfarten till gården behöver sin särskilda omsorg. Det är även klokt att fylla på med mer grus eller singel på gårdsplanen och uppfarten med några års mellanrum. Det gör stor skillnad. Det ser trevligare ut, blir mindre gropar och det blir helt enkelt roligare att ha ett hem som är snyggt iordninggjort. Förutom att kratta uppfart och gångar är det smart att placera träd längst med uppfarten. Det ger alltid ett bra första intryck och känns välkomnande när du svänger in till gården och kommer hem.

Trafik med fartkameror

Om din gård ligger vid en trafikerad väg som har fartkameror, så att folk kör lagom långsamt, vill du definitivt fixa till din gård. Det är många som kommer se ditt hem och det är alltid trevligare att höra goda omdömen. Det har sina för- och nackdelar med att det finns fartkameror utanför gården. Den stora fördelen är att folk kör saktare. Det är tryggare för dig, dina barn och dina djur att det finns kameror så att folk inte kör för snabbt. Samtidigt måste även du hålla hastigheten och kan naturligtvis få böter om du bor längst en vägsträcka med flera kameror som du kör förbi varje dag.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *